Selasa, 7 Januari 2014

podcast Irfan

topi keledar diperlukan untuk kanak-kanak dan hampir wajib untuk orang dewasa. Tetapi mengapa orang tidak memakai topi keledar apabila menunggang basikal? . Sebabnya mudah ,ia tidak selesa untuk memakai dan ia sentiasa meninggalkan pengguna berpeluh dan merosakkan rambut selepas digunakan. Ramai orang memilih untuk tidak memakai topi keledar pada perjalanan pendek menyebabkan ia akan merosakan penampilan mereka selepas memakainya. produk hovding baru topi keledar beg udara menyelesaikan masalah ini dengan mereka bentuk beg udara seperti hud yang hanya dikeluarkan apabila ia  rasa yang pengguna hampir jatuh melalui algorithems rumit.

Apabila saya mula-mula melihat gambar-gambar promosi yang Hovding sistem topi keledar beg udara , i serta-merta menolak ia sebagai sejenis jenaka atau impian saintis gila . Gambar promosi mereka menunjukkan model fesyen memakai selendang besar dalam satu gambar , maka satu topi keledar kembung di depan.

Tetapi selepas beberapa penyelidikan, saya mendapati bahawa ia adalah sebenarnya produk sebenar yang benar-benar berkesan! Sistem beg udara hanya memerlukan pengguna memakai apa yang berjumlah selendang £ 1,5 pound yang akan melindungi kepala mereka dalam kemalangan semasa basikal.

sistem beg udara hovding adalah benar-benar revolusisasi oleh kerana beg udara melambung meliputi kawasan yang lebih besar daripada topi keledar kitaran tradisional dan direka bentuk mengikut statistik kemalangan semasa. Perlindungan adalah paling besar di mana ia diperlukan dan beg udara menyediakan penyerapan kejutan sangat lembut dan lembut. Tekanan kekal berterusan untuk beberapa saat , menjadikan ia mampu menahan impak kepala berganda semasa kemalangan yang sama. Selepas itu beg udara perlahan-lahan mula digempiskan.

http://www.mediafire.com/listen/fk4ft8uufbnq41h/malay_irfan.m4a

0 ulasan:

Catat Ulasan